Klar for våren

Tomten på Rikshospitalet har fått seg en skikkelig våropprydding med sittesteiner og engblomster.

Da Rikshospitalet ble bygget ble en del av betongen, grusen og steinblokkene som ble til overs i byggearbeidet lagt igjen på det som nå blir Friluftssykehusets tomt. En opprydding måtte dermed til, og uteområdet er nå både rensket opp i og beplantet på nytt. Ut fra fyllhaugen dro vi disse flotte steinblokkene – perfekte å bruke til sitteplasser!

sda.jpg
61d45a_12826ae8438745e89152513be29d0d53~mv2_d_3264_2448_s_4_2.jpg
61d45a_ebd7edf4658c4839abf37fe73fa656ef~mv2_d_3000_2250_s_2.jpg
Sittegruppen begynner å ta form. Rundt plassen er det sådd gress og naturlige engblomster som vil få området til å se grønt og frodig ut.

Sittegruppen begynner å ta form. Rundt plassen er det sådd gress og naturlige engblomster som vil få området til å se grønt og frodig ut.

En mosekledd sittestein med perfekt utsikt til bekken og (etter hvert) til hytta. Vida tester ut sittekomforten.

En mosekledd sittestein med perfekt utsikt til bekken og (etter hvert) til hytta. Vida tester ut sittekomforten.

Lille Holger var på luftetur langs Sognsvannsbekken, og benyttet sjansen til å kombinere to favorittaktiviteter: bading og pinnejakt! Hadde han vært her en time tidligere hadde han kanskje støtt på denne lille krabaten, som hoppet rundt fra tre til tre:

Lille Holger var på luftetur langs Sognsvannsbekken, og benyttet sjansen til å kombinere to favorittaktiviteter: bading og pinnejakt! Hadde han vært her en time tidligere hadde han kanskje støtt på denne lille krabaten, som hoppet rundt fra tre til tre:

Et lite ekorn hopper fra gren til gren på tomten på Rikshospitalet.