Et skritt nærmere

61d45a_7ae035e1811c4f32bfe195f51cd0bc73~mv2.jpg

Stiftelsen Friluftssykehuset hadde nylig et møte med Snøhetta, som skal sette igang et detaljeringsprosjekt for friluftssykehuset ved Rikshospitalet. Det betyr at vi om noen uker får fiks ferdige, detaljerte tegninger av hytta. Disse tegningene kan dermed sendes rett til entreprenøren, hvor modulene bygges før de fraktes til Rikshospitalet for å settes sammen. Vi er med andre ord et stort skritt nærmere å få ferdig det første friluftssykehuset, noe vi alle gleder oss masse til.

Med på møtet var også Stephan Østensen, som skal designe leker for stiftelsen. Disse lekene skal kunne brukes i terapi i tillegg til å bare være morsomme å leke med. Ideen er at selve interiøret i hytta skal kunne by på forunderlige overraskelser for de eventyrlystne, men at dette kan ryddes helt vekk hvis de besøkende heller ønsker å være i et enkelt, naturlig rom. Slik vil alle som besøker friluftssykehuset selv kunne bestemme hvordan de har lyst til å bruke det.