Snoren er klippet i Kristiansand

Dermed kan også pasienter ved sykehuset i Kristiansand få gleden av et helt spesielt sted for å trekke seg tilbake.

Fredag 15. juni klippet Wenche Tronstad, leder i Kristiansand Sanitetsforening, snoren og erklærte med det friluftssykehuset offisielt åpnet. Kristiansand Sanitetsforening har fullfinansiert hytta som ligger og skuer utover lille Arenfeldts dam, på baksiden av sykehuset.

Snoren klippes.JPG
Snoren klippet.JPG

Kristiansanderen Thom Hell sto for det musikalske innslaget, og deretter var det taler fra Stiftelsen Friluftssykehuset, sykehusledelsen, Snøhetta og Kristiansand Sanitetsforening før alle fikk gå inn og se på hytta. Det var et stort oppmøte, og det ble nærmest køtilstander da hytta skulle vises fram. Deretter spanderte sykehuset kake på alle de oppmøtte.

Friluftssykehuset i Kristiansand ligger utrolig flott til, med utsikt ned mot dammen, skogen, og man kan se opp på tretoppene fra takvinduet. Trærne skjermer hytta på alle kanter, og gir de besøkende virkelig inntrykket av å være et helt annet sted. Friluftssykehuset i Kritiansand er virkelig hytta ved dammen.

Hytta ved dammen